Kierrätettyjä Biopolttoaineita

VG EcoFuel Oy valmistaa biopolttoaineita teollisuuden sivutuotteina syntyvistä bio- ja kierrätysöljyistä. Raaka-aineemme ovat 100% kierrätettyjä tai jätepohjaisia, ja siksi niiden kasvihuonekaasupäästövaikutus on 60-97% pienempi fossiilisiin öljyihin ja polttoaineisiin verrattuna.

Laivapolttoaineet

VG EcoFuel valmistaa polttoainetta laivakäyttöön. VG Marine EcoFuelTM on rikkivapaa polttoaine, joka vastaa myös tuleviin kasvihuonekaasupäästörajoituksiin. Polttoainetta voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna fossiilisen dieselpolttoaineen kanssa meriliikenteen polttoaineena. Raskaan polttoöljyn se voi korvata suoraan ja kevyen polttoöljyn jatkojalostettuna. VG Marine EcoFuelinTM raaka-aineet ovat 100% kierrätettyjä kasvirasvoja sekä kalanperkuujätettä.

Öljyjen keräys

Keräämme käytettyjä paistinrasvoja ravintoloista ympäri Suomen. Keräyspisteitämme on mm. tukuissa. Voimme toimittaa keräysastian myös suoraan ravintolaan, mikäli käytettyjä rasvoja syntyy suuria määriä. Olemme pyrkineet tekemään kierrätyksen käyttäjille mahdollisimman helpoksi: keräyspisteitä on siellä mistä öljyt ostetaan, ja meidän keräyspisteisiimme voi palauttaa öljyt niiden ostopakkauksessa.

 

Järkevää kiertotaloutta

Jätepohjaiset bioöljyt ovat kestävä vaihtoehto korvaamaan neitseellisiä bioöljyjä. Tällöin tuotanto ei kilpaile ruoan tuotannon kanssa, ja raaka-aineet tulevat läheltä.

Prosessissamme käyttävämämme energia on peräisin biokaasulaitoksesta, jonne myös tuotannossamme syntyvä jäte päätyy muuttuen takaisin energiaksi, ja lannoitteeksi maataloudelle.

Lue lisää
VG EcoFuel Oy

Puh. 040 661 6565
e-mail: oil.production@vgecofuel.fi

Käyntiosoite:
Kaatopaikantie,
23500 Uusikaupunki

Laskutusosoite:
Linnankatu 88,
20100 TURKU