Aura Mare tarjoaa monipuolisia talous- ja hallintopalveluja, sisältäen palkanlaskennan, kirjanpidon, laki- ja neuvontapalvelut.

Ulkoistamalla taloushallinnon voit keskittyä oman liiketoimintasi hoitamiseen ja kehittämiseen. Taloushallinnon palvelumme yhdistävät korkealaatuisen neuvontapalvelun ja tehokkaat ratkaisut taloushallinnon rutiineihin.

Talouden ja palkanlaskennan palvelumme

Aura Mare Oy työllistää kymmenkunta taloushallinnon ammattilaista ja tuottaa laadukkaita talous- ja yleishallinnon palveluita noin kahden vuosikymmenen kokemuksella. Taloushallinnon palveluiden valikoimaamme kuuluvat monipuoliset talouden ja palkanlaskennan palvelut; esimerkiksi ostolaskujen käsittely, matka- ja kululaskujen käsittely, palkanlaskenta ja kirjanpito raportointeineen. Palveluvalikoima sisältää myös lakipalvelut ja -neuvonnan.

Aura Mare on erikoistunut erityisesti palvelemaan merenkulkutoimialalla toimivia yrityksiä, mutta sillä on asiakkaana myös hyvin laaja kirjo muiden toimialojen edustajia. Toimimme joustavasti ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä vaan pyydä tarjous haluamastasi palvelukokonaisuudesta!

Aura Mare Oy

Linnankatu 88, 20100 Turku, Finland