Integroitu vesiviljely ja
bioenergian tuotanto

Sybimar Oy  tarjoaa käytännön ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Suljetun kierron konsepti on innovaatio, joka yhdistää ruoan- ja energiantuotannon kokonaisuudeksi, jossa ravinteet, vesi, lämpö ja hiilidioksidi kiertävät takaisin tuotantoon.

Tulevaisuuden ruoantuotantoa

Sybimar on uusikaupunkilainen vuonna 2005 perustettu yritys, joka yhdistää ennakkoluulottomasti vanhaa ja uutta, sekä on edelläkävijä kestävässä elintarvike- ja energiantuotannossa. Paikallisista lähtökohdista tehdyt, pitkällä aikavälillä järkevät ratkaisut ovat avain puhtaaseen ruoantuotantoon ja kestävään energiantuotantoon.

Kalatuotteet

Vuosien kehitystyön tuloksena Sybimar on rakentanut täysin uudenlaisen tavan kasvattaa kaloja kuivalla maalla, kestävällä tavalla. Pienen Kalatilan kalat kasvatetaan ekologisesti kiertovesilaitoksessamme Uudessakaupungissa.

Suljetun kierron konsepti

Sybimar on kehittänyt suljetun kierron ratkaisun, jossa ravinteet, vesi, hukkalämpö ja hiilidioksidi kierrätetään takaisin ruoan- ja energiantuotantoon. Ekosysteemi synergiaetuineen on ainutlaatuinen. Konseptin pilottilaitos sijaitsee Uudessakaupungissa.

Sybimar Oy

Käyntiosoite:

Energiatie 2
23500 Uusikaupunki

Postiosoite:
Linnankatu 88
20100 Turku

Laskutusohjeet